برگزاری کارگاه کشوری مرور نظام مند و متا آنالیز

کارگاه کشوری مرور نظام‌مند و متاآنالیز به میزبانی مرکز مطالعات مرور نظام‌مند و متاآنالیز و با همکاری مرکز کاکرین ایران به مدت ۳ روز از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۵ اسفند ماه از ساعت ۱۶ الی ۲۲ با تدریس اساتید برجسته کشوری دکتر فرید نجفی، دکتر علی اکبر حق دوست، دکتر پیام کبیری، دکتر علی کبیر،‌ دکتر مسگرپور و نیز دکتر فاطمه رجعتی رئیس مرکز مطالعات مرور نظام‌مند و متاآنالیز برگزار شد.

دکتر فاطمه رجعتی رئیس مرکر مطعات مرور نظام‌مند و متاآنالیز افزودند: این رویداد علمی با حمایت معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مرکز کاکرین ایران برگزار شده است.

در کارگاه سه روزه بیش از ۱۷۰ نفر از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و محققین از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در این رویداد علمی شرکت نمودند . محتوای کارگاه از طریق skyroom‌ و به صورت آنلاین برگزار شد.

✔ هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی محققن با اجزای مختلف مطالعات نظام‌مند و متاآنالیز از نگارش ایده ، چگونگی انجام این نوع از مطالعات تا نشر آن بود.

dr_haghdoost

dr_najafi