اخذ مجوز دانش بنیانی توسط شرکت "فناوران میلاد اختراعی" از شرکت های عضو مرکز رشد فناوری سلامت

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه از اضافه شدن یک شرکت دیگر به شرکت های دانش بنیان عضو مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه خبر داد.

دکتر کامبیز ورمیرا در این خصوص شرح داد: شرکت "فناوران میلاد اختراعی" از شرکت های عضو مرکز رشد فناوری سلامت موفق به اخذ عنوان دانش بنیان از سوی کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد.

دکتر ورمیرا افزود: موفقیت بدست آمده را به این شرکت فناور و تمامی فناوران استان کرمانشاه تبریک عرض می کنیم و امیدواریم همواره شاهد افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان در استان و کشور باشیم.