مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه از کسب جایگاه نهم توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان اسلام در سال ۲۰۲۰ در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

دکتر فاطمه رجعتی در خصوص انتشار این نتایج گفت: نتایج رتبه بندی دانشگاه‌های جهان اسلام در سال ۲۰۲۰ منتشر شد و ۴۶ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان ۲۸۲ دانشگاه از ۲۶ کشور اسلامی در این لیست حضور دارند . دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی حاضر در لیست در رتبه نهم قرار دارد.

وی در پایان گفت: رتبه بندی دانشگاه‌های جهان اسلام می‌تواند با نشان دادن نقاط ضعف و قوت دانشگاه‌ها بر اساس هر معیار، جایگاه هر دانشگاه را در بین کشورهای اسلامی نشان دهد و اساس هدف‌گذاری و سیاستگذاری دانشگاه‌ها قرار گیرد.