همواره افتخار می کنم که عضو خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هستم.

دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در آیین مجازی تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:🔻🔻

🔹بهترین خاطرات من در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بوده و در این مدت دلتنگ همکاران و دوستان بودم تا با آنان دیداری تازه کنم که امروز این اتفاق خوب صورت گرفت.

🔹در این مدت با کسب اطلاع از دانشگاههای دیگر، دانشگاه کرمانشاه بدون اغراق جایگاه خاصی در حیطه پژوهشی و فناوری دارد.

🔹هر چند دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر سخت افزاری و امکانات فیزیکی دارای مشکلاتی است اما به لحاظ نرم افزاری پیشتاز است که نتیجه آن را در جشنواره رازی دیدیم که در هر سه حوزه پژوهشی، فناوری و دانشجویی دانشگاه کرمانشاه برتر شد.

🔹در حوزه پژوهش و فناوری، هم افزایی و هم‌گرایی بین وزارت علوم و بخش های دیگر بسیار حائز اهمیت است.

🔹این دانشگاه از جمله دانشگاههایی است که در جذب هیات علمی خوب عمل کرده و با جذب اعضای هیات علمی جوان و تلفیق آن با تجربه ها موفق بوده است.

🔹زیست بوم فناوری در همه دانشگاهها خوب شکل گرفته اما در کشور از  دانشگاههای برتر در این زمینه هستیم.

🔹از دیگر خصیصه های دانشگاه کرمانشاه همیاری و پشتیبانی همه جانبه هیات رییسه از حوزه تحقیقات و فناوری  است که در زمان ریاست دکتر مرادی این امر به خوبی به چشم می خورد و جای خوشحالی و تقدیر دارد.

🔹دکتر خدارحمی از جمله اساتیدی هستند که هم در حوزه آموزش و هم در حوزه پژوهش فعالیت خوبی داشته اند که این امر می تواند به موفقیت ایشان در این حیطه کمک کند.

🔹گسترش‌‌ امکانات و نگاه و دید باز در تحقیقات و فناوری می تواند موجب پیشرفت و ارتقاء این حوزه گردد.

🔹توصیه دوستانه من به تمامی معاونین پژوهشی این است که فارغ از هر رشته و نگرشی که دارند، نگاهی جامع  به تمام ایده ها خوب و انتقادات تحقیقات داشته باشند تا بتوانیم رشد و پیشرفت مناسبی در این زمینه داشته باشیم.

🔹از لطف و محبت همه دوستان و همکارانم در همه سطوح و روسای پیشین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در همه دورانها سپاسگزاری می کنم.

🔹خود را همیشه عضو خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می دانم و به آن افتخار می کنم.