معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه: اولین مجوز فعالیت تیم تحقیقاتی دانشگاه صادر شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از صدور اولین مجوز فعالیت تیم تحقیقاتی در دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دکتر فرید نجفی در خصوص صدور این مجوز گفت: اولین مجوز تیم تحقیقاتی برای فعالیت دکتر مسلم صوفی بعنوان مجری در کنار همکاران ایشان صادر شد.

دکتر نجفی ادامه داد: زمینه فعالیت این تیم، نابرابری در سلامت- اقتصاد رفتاری- بار اقتصادی بیماری ها و عوامل خطر آنها- مدیریت و اقتصاد بیمارستان- ارزیابی اقتصادی مداخلات و برنامه های سلامت- اصلاحات نظام سلامت- پوشش همگانی سلامت و محافظت مالی می باشد.

وی در پایان ضمن ابراز امیدواری از تداوم تشکیل تیم های تحقیقاتی در دانشگاه هدف از تشکیل تیم های تحقیقاتی را ، سازماندهی فعالیتهای پژوهشی دانشگاه در حوزه های پایه و بالینی بصورت تیمی در راستای محورمشخص تحقیقاتی و اولویتهای تحقیقاتی دانشگاه و استفاده بهینه از امکانات و توانمندیهای محققین و اعضای هیات علمی دانشگاه بیان کرد.

مجوز تیم تحقیقاتی