مدیر اطلاع رسانی پزشکی از درخشش اعضای هیأت علمی این دانشگاه با مقالات چاپ شده دارای ایمپکت بالای 6 خبر داد.

اعلام اسامی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارای بالاترین ایمپکت Impact Factor)) ایمپکت بالای 6 در بهار و تابستان سال 1399

دکتر فاطمه رجعتی در خصوص موفقیت این اعضای هیأت علمی گفت: این اعضای هیأت علمی بالاترین ایمپکت Impact Factor)) ( بالاتر از 6) در مقالات چاپ شده خود در حوزه های موضوعی: Letters to Editor، Research (Original)، Review در بهار و تابستان 99 را به خود اختصاص دادند.

ایشان ضمن تبریک این دستاورد مهم پژوهشی به اعضای محترم هیأت علمی و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی، برای کلیه پژوهشگران و محققین دانشگاه آرزوی موفقیت روزافزون کردند.

ایمپکت بالا