رونمایی از محصولات فناورانه

از طرح های فناورانه و اختراع های حوزه "سلامت" در کرمانشاه با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری رونمایی شد

دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، امروز (۲۹ شهریور) در ادامه سفر یک روزه خود به کرمانشاه از پروژه ها و طرح  های فناورانه سلامت در محل نمایشگاه محصولات فناورانه مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رونمایی کرد.

"فریزر پرتابل محلول‌های زیستی" جهت ذخیره سازی و انتقال محلول‌های زیستی به منظور استفاده در بانک‌های خون و بیمارستان‌ها با قابلیت تنظیم دما تا 30- درجه سانتیگراد و سیستم هشدار در صورت بروز مشکل دمایی یا قطع برق به کاربر، "ماده موثره دارویی فاویپیراویر" جهت استفاده در درمان بیماری کرونا و سایر بیماری‌های ویروسی مانند آنفلوآنزا، "صفحه کلید آسانسور بدون تماس دست"، "ماسک نانو N100" و "حد واسط داروی آفاتینیب" جهت تولید داروی آفاتینیب برای درمان سرطان سینه و ریه و ... از جمله طرح های رونمایی شده در این مراسم بودند.

برای آشنایی با بیشتر با طرح های رونمایی شده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را ببینید

بازدید دکتر ستاری