طی حکمی از سوی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر ژیلا ایزدی بعنوان دبیر علمی دفتر USERN دانشگاه منصوب شد.

پس از تشکیل دفتر USERN در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، طی حکمی از سوی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر ژیلا ایزدی عضو هیات علمی پژوهشکده سلامت بعنوان دبیر علمی دفتر Usern دانشگاه منصوب شد.

یوسرن (USERN) شبکه ی جهانی آموزش و پژوهش علمی است که مخفف Universal Scientific Education and Research Network می باشد. این شبکه در اواخر سال ٢٠١٥ تاسیس و اساسنامه آن نوشته شده است.

یوسرن با هدف گسترش آموزش و پژوهش علمیِ اخلاق محور و بشر دوستانه و در نهایت پیشرفت علم برای اهداف غیرنظامی و مصالح عمومی در ٢٢ رشته علمی در دنیا ایجاد شده است. اجرای پروژه های علمی بین المللی، بین رشته ای و ایجاد بستری برای ارتباط بهتر میان پژوهشگران جوان و دانشمندان مجرب در تمام دنیا از برنامه های پیش روی این شبکه است.

ابلاغ دکتر ایزدی به شرح ذیل می باشد:

دفتر یوسرن