برگزاری جلسه داوری طراحی لوگو پارک فناوری سلامت

پیرو فراخوان مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رابطه با طراحی لوگوی پارک فناوری سلامت، تعداد 26 طرح به این مدیریت ارسال گردید.

در ادامه، کمیته‌ای متشکل از ریاست پارک فناوری سلامت، مدیر روابط عمومی دانشگاه، آقای مظفری به عنوان طراح حرفه‌ای لوگو و سرکار خانم میرعزیزی به عنوان نماینده انجمن هنر دانشجویی، در روز چهار شنبه 5 شهریور ماه به ارزیابی و داوری طرح‌های ارسالی پرداختند.

لوگوها از چهار جنبه نوآوری، رسایی پیام، زیبایی و ارتباط مفهومی مورد ارزیابی قرار گرفتند. در نهایت با احتساب امتیازهای اختصاص یافته از سوی داوران، هیچ یک از طرح های ارسالی واجد شرایط انتخاب شناخته نشدند.