کسب عنوان «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» توسط دو تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دو تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب عنوان «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر گفت: محمد طاهر مرادی و میلاد جلیلیان از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق شدند عنوان «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» را به دست آورند.

وی افزود: این انتخاب براساس بررسی مستندات ارائه شده در سه ماهه اول سال جاری در کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به استناد دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر موضوع بند"ک" ماده 2 آئین نامه تسهیلات آموزشی،پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان صورت گرفته است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این دانشجویان توانمند افزود: محمد طاهر مرادی دانشجوی مقطع دکتری زیست پزشکی - مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی است که با دارا بودن 23 مقاله تحقیقاتی در اجرای 18 مورد طرح ثبت شده در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز فعالیت داشته و تاکنون مسئولیت دبیر علمی بیستمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور و معاون پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را عهده دار بوده است.

دکتر نجفی همچنین افزود: میلاد جلیلیان نیز دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش پرستاری داخلی – جراحی نیز دارای 14مقاله منتشر شده و مجری 9 طرح تحقیقاتی است که تاکنون مسئولیت دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه ودبیر و عضو شورای پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی و نیز شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه را عهده دار بوده است.

به گفته وی جلیلیان همچنین به عنوان دبیرکل بیستمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور،عضو سابق همتایاران مشاور دانشگاه ، داور کنگره ها و مجلات بین المللی و طرح های تحقیقاتی،مدرس کارگاه های پژوهشی،عضو سابق هیئت تحریریه مجله سیب و نیز عضو کانون سلامت دانشگاه نیز فعالیت داشته است.