به همت واحد علم سنجی مدیریت اطلاع رسانی پزشکی، نویسندگی سازمانی دو دانشکده پزشکی و داروسازی وارد پایگاه Scopus شدند.

به همت واحد علم سنجی مدیریت اطلاع رسانی پزشکی، نویسندگی سازمانی دو دانشکده پزشکی و داروسازی وارد پایگاه Scopus شدند.
معاون تحقیقات و فناوری با اعلام این خبر افزود از این پس دانشکده های مذکور می توانند با جستجو در پروفایل مخصوص به خود از تعداد مقالات، نویسندگان و حوزه های علمی انتشار یافته آن مرکز ، در پایگاه Scopus مطلع شوند.
دکتر نجفی افزودند: به تدریج سایر دانشکده ها، پژوهشکده ها، مراکز تحقیقاتی و بیمارستان ها با نویسندگی سازمانی مختص به خود به  Scopus معرفی و در این پایگاه ثبت خواهند شد.

گفتنی است این اقدام با حمایت مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت صورت گرفته است و طی چند ماه آینده تکمیل خواهد شد.

برای مشاهده آدرس مستقیم دانشکده داروسازی در پایگاه اسکاپوس می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.