جلسه هماهنگی دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه با سازمان بهزیستی استان در رابطه با انجام طرح پیشگیری از خودکشی با رویکرد محله محور

دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه روز شنبه مورخ جلسه ­ای را با حضور دکتر کوهی، معاون امور اجتماعی، دکتر محمدی، معاون امور پیشگیری، و دکتر پایدار کارشناس دفتر امور پیشگیری بهزیستی در دفتر معاونت اجتماعی سازمان بهزیستی برگزار نمود.

در این جلسه که در خصوص "طرح پیشنهادی پیشگیری از خودکشی با رویکرد محله محور" برگزار شد، مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، آقای دکتر اختراعی، در مورد چگونگی تدوین طرح پیش گفته از طرف دانشگاه و نحوه ارائه آن نظراتی ایراد فرمودند همچنین کارشناس دفتر، خانم غلامی راد، نیز به اقدامات صورت گرفته در این خصوص اشاره کردند.

در ادامه دکتر پایدار و دکتر محمدی نیز جلسات برگزار شده در این مورد را تشریح نمودند.

در پایان دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه موظف به ایجاد هماهنگی های لازم گردید تا پس از فراهم نمودن مقدمات، اقدام آتی در این زمینه صورت گیرد.