سرپرست رصدخانه سلامت دانشگاه منصوب شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی در حکمی دکتر فاطمه خسروی را بعنوان سرپرست رصدخانه سلامت دانشگاه منصوب کرد.

متن این حکم به شرح ذیل است:

سرکار خانم دکتر فاطمه خسروی شادمانی، عضو محترم هیأت علمی
نظر به توانمندی و شایسـتگی سرکار عالی، به موجب این ابلاغ مسئولیت سرپرستی رصد خانه سلامت دانشگاه به شما واگـذار می گردد. انتظار می رود با همکاری مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشـگاه نسبت به تجمیع علمی و دقیق داده ها، پایش و تحلیلهای قابل اتکا، کاربردی سازی اطلاعات در حوزه سلامت وارائه راهکارهای اجرایی به سیاسـتگذاران و مدیران محترم دانشگاه اقدام نمایید. توفیق روزافزون سرکارعالی را درانجام مسئولیت های محوله از خدای متعال خواستارم.

گفتنی است فاطمه خسروی استادیار اپیدمیولوژی گروه اپیدمیولوژی و عضو هیات علمی پژوهشی دانشگاه می باشد.

فاطمه خسروی