بازدید مهندس مهدی ضیغمی ریاست کانون پتنت ایران از دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه

روز دوشنبه 30 دیماه رییس کانون پتنت ایران، مهندس مهدی ضیغمی از دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازدید نمودند که در جریان این بازدید ابتدا  نشستی با حضور  معاونت تحقیقات و فناوری،  ریاست دفتر توسعه فناوری سلامت، معاونین پژوهشی پژوهشکده ها و روسای مراکز تحقیقاتی در خصوص آشنایی با کانون پتنت ایران  صورت گرفت.

سپس بازدید از سایت شیمی سنتز و واحد مالکیت فکری مرکز انجام شد و در ادامه به عنوان آخرین جلسه کاری، نشستی با فعالان حوزه علوم نانو صورت گرفت.