برگزاری جلسه همکاری با شرکت آب و فاضلاب استان و شرکت سهامی آب منطقه ای

جلسه همکاری با شرکت آب و فاضلاب استان و شرکت سهامی آب منطقه ای در روز دوشنبه 30 دیماه در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.
در این جلسه که با همت دفتر ارتباط با صنعت و سازمان‌های دانشگاه و حضور دکتر رضا داوودی معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری کرمانشاه تشکیل گردید، پیرو ماموریت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دانشگاه جهت انجام پروژه "حذف نیتروژن و فسـفر از فاضلاب با اسـتفاده از روش های زیست فناوری"، هماهنگی لازم جهت اجرای پروژه در زیرساخت‌های اداره آب و فاضلاب شهری هماهنگی لازم صورت گرفت.

در این جلسه دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر ورمیرا مدیر توسعه فناوری دانشگاه، دکتر پیرصاحب مدیر پژوهشی دانشکده بهداشت و  دکتر داوودی پیشنهادات خود را جهت چگونگی شکل گیری این همکاری ایراد فرمودند.

گفتنی است: در پایان با توافق طرفین، مقرر گردید دو تفاهم نامه مشترک فعالیت در زمینه پروژه ماموریتی و همچنین شکل گیری همکاری کلی منعقد گردد.