از مدیران حوزه فناوری دانشگاه تقدیر شد.

✴مراسم تقدیر از مدیران فناوری دانشگاه ظهر امروز یکشنبه 29ام دی ماه با حضور رییس پارک علم و فناوری استان، رییس، معاون تحقیقات و فناوری، روسای دانشکده ها و جمعی از پژوهشگران و فناوران دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت برگزار شد.
دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری :
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امسال در حوزه پژوهش و فناوری در بین دانشگاههای تیپ دو کشور حائز رتبه اول شد که این اتفاق مهم، مایه مباهات همه ما در حوزه پژوهش و فناوری شد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق شد در حوزه فناوری بالاتر از اصفهان در رتبه ششم کشور و در حوزه پژوهش بعد از اصفهان رتبه هشتم کشور را کسب کند.

در حوزه پژوهش و فناوری رشد بسیار خوبی داشتیم و در حال بهتر شدن نیز هستیم اما نباید به کسب چنین مقامهایی غره شویم و باید با حضور فعال اعضای هیات علمی دانشگاه و دانشجویانی که بسیار علاقمند هستند شرایط را برای ارتقاء تحقیقات و فناوری فراهم کنیم.

دکتر مرادی رییس دانشگاه:
کسب عنوان اول تحقیقات و فناوری در جشنواره رازی کار بسیار بزرگی بود که با همت معاون و مدیران تحقیقات و فناوری و اعضای هیات علمی و‌ محققین انجام‌گرفت

این رتبه بندی بیانگر زحمات شماست و حتما ایحاد انگیزه می کند اما از همه چیز مهم تر محصول و برون دادی است مه به درد جامعه و‌کشور می خورد

بهترین کار در زمینه استفاده از ظرفیت های دانشگاهی رفتن به سمت دانشگاههای نسل سوم است و فناوری تجلی کار علمی در دانشگاه است

سلامت ، بحث مداومی است که همه با آن در ارتباط هستند و کار در این زمینه و فعالیت های فناورانه و‌دانش بنیان می تواند ثروت عظیمی را ایجاد خواهد کرد

دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه علی رغم مشکلات مالی از فعالیت هایی که منجر به کارآفرینی ، تولید ثروت و ایجاد رفاه برای مردم می شود به طور جدی حمایت می کنیم.