معاون تحقیقات و فناوری : مرکز مشاوره آمار و روش تحقیق دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرد.

پروفسور نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از آغاز فعالیت مرکز مشاوره آمار و روش تحقیق دانشگاه خبر داد.

📕مرکز مشاوره آمار و روش تحقیق دانشگاه با هدف تسهیل در دسترسی پژوهشگران و دانشجویان به متخصصین آمار و اپیدمیولوژی و ارتقاء سطح فعالیت‌های پژوهشی راه اندازی شد.

📕در این راستا پژوهشگران و دانشجویان دانشکده‌های داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، بهداشت،  تغذیه و مراکز توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان‌های امام رضا(ع)، امام خمینی(ره) و طالقانی، روزانه از خدمات رایگان مشاوره‌ آماری ۱۲ عضو هیئت علمی گروه‌های آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشگاه، بهره‌مند خواهند شد.

📕برنامه‌ی هفتگی حضور مشاورین در دانشکده‌ها و بیمارستان‌ها در وب‌سایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه قابل دسترسی است.