انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دانشگاه Zhejiang کشور چین

دکتر آرام رضایی عضو هیا علمی  پژوهشی مرکز تحقیقات دارورسانی نانوی  به دعوت پروفسور Zheng Huajun رئیس دانشگاه Zhejiang کشور چین  از دانشگاه Zhejiang بازدید نمودند.

دکتر رضایی در این سفر 10 روزه از بخش های مختلف دانشگاه، آزمایشگاههای تحقیقاتی، مراکز پژوهشی دانشگاه بازدید نموده و ضمن معرفی توانمندی ها و پتانسیل های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از نزدیک با امکانات و ظرفیتهای دانشگاه و مراکز فوق الذکر آشنا شدند.

همچنین ایشان در جلسه ای که در تاریخ 2019.8.28 در دانشگاه Zhejiang در حضور رئیس دانشگاه، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی داشتند سخنرانی علمی خود را با موضوع: سنتز، عاملدار کردن و کاربرد نانوذرات کربنی در پزشکی و داروسازی صحبتهای را ارایه دادند که مورد توجه گروههای تحقیقاتی زیادی قرار گرفت. لینک این سخنرانی در دانشگاه Zhejiang در زیر قابل مشاهده است:

مهمترین دستاورد این سفر امضا تفاهم نامه مشترک بین المللی بین مرکز تحقیقات دارورسانی نانو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دانشگاه Zhejiang کشور چین در راستای توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، انجام پروژه های مشترک تحقیقاتی، برنامه های آموزشی مشترک، جابجایی اعضای هیأت علمی و جابجایی دانشجو است.

آرام رضایی