مراسم اختتامیه بیستمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی ایران برگزار شد.

مراسم اختتامیه بیستمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی ایران در روز جمعه 8 شهریور 98 در دانشکده ادبیات دانشگاه رازی برگزار شد.

اختتامیه دکتر نجفی دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در اختتامیه کنگره پژوهشی دانشجویان کشور:

♦افتخار می کنیم میزبان کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان کشور بودیم، امیدوارم ایام خوب و پرباری را در کرمانشاه سپری کرده باشید و با خاطره ای خوش کرمانشاه را ترک کنید.

♦طی این سه روز کنگره سخنرانی ها، مقالات، پنل ها و کارگاههای خوب و جذابی ارائه شد، امیدوارم که دانشجویان عزیز توانسته باشند بهره کافی از این کنگره ببرند.

♦گردهمایی های علمی و پژوهشی و روحیه پژوهشگری در کنار روحیه نشاط و جوانی دانشجویان می تواند در آینده اتفاقات خوبی را در کشور رقم بزند.

♦از همه افرادی که ما را در برگزای این کنگره یاری کردند و همچنین از رییس دانشگاه بابت حمایت هایشان سپاسگزای می کنم.

اختتامیه اهدای جوایز همچنین در این مراسم برترین های بیستمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی ایران معرفی شدند

کارگاه برتر

کارکاه Corel Drow