گزارش روز سوم کنگره

گزارشی از سومین روز کنگره پژوهشی دانشجویان کشور

دکتر محمد طاهر مرادی دبیر علمی کنگره:

هیئت رئیسه ۸ پنل سخنرانی آقایان پروفسور غلامرضا بهرامی، پروفسور علیرضا علی آبادی، دکتر الهام ارکان، دکتر رستم جلالی و دکتر مهرداد پاینده بودند.

شش پنل سخنرانی در دو سالن مجزا برگزار شد و در هر پنل ۸ سخنرانی و سه پنل پوستر ارائه شد.

همچنین به طور همزمان پنج کارگاه ارزیابی خطر توسط دکتر فرزادفر، رئیس مرکز بیماریهای غیرواگیر دانشگاه تهران، کارگاه بازاریابی اجتماعی توسط خانم دکتر نادری مقام و آقای دکتر شجاعی، کارگاه مبانی فلوسایتومتری به صورت تئوری و عملی توسط دکتر داوود رضازاده و آقای علیرضا فرخی، کارگاه اصول و مبانی علم سنجی توسط خانم هاجر صادقی و کارگاه آموزش نرم افزار CorelDraw توسط خانم ها پانته آ محمدی، سارا کیانی و مهوش حصاری  برگزار شد.