گزارش علمی روز دوم کنگره

در روز دوم ارایه مقالات کنگره پژوهشی چه گذشت:

دکتر محمد طاهر مرادی دبیر علمی بیستمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان کشور:

◽ اعضای هیئت علمی داور در روز دوم این کنگره دکتر رضا خدارحمی، دکتر کامران منصوری، دکتر خیرالله یاری، دکتر مصطفی نچواک، دکتر یحیی پاسدار، دکتر هیوا محمدی و دکتر سیدمجتبی احمدی بودند.

◽در این روز شش پنل سخنرانی در دو سالن مجزا برگزار شد، در هر پنل ۸ سخنرانی ارائه شد که اعضای هیئت رئیسه هر پنل یک داور هیئت علمی و ۳ داور دانشجویی بودند.

◽همچنین دو کارگاه نیز برگزار شد، کارگاه اول ایده پردازی پژوهش توسط آقای دکتر هیوا محمدی و کارگاه دوم با عنوان بومی سازی و رواسازی پرسشنامه توسط خانم دکتر مهسا شکور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک ارائه شد.

◽همزمان سه پنل پوستر نیز در همان بازه های زمانی ارائه شد، در پنل اول ۵۲ مقاله، پنل دوم ۳۰ مقاله و پنل سوم ۴۰ مقاله ارائه شدند.