پروفسور ملک زاده از پروژه های دانشگاه بازدید بعمل آورد.

💢دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت که وی را رییس و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه همراهی می کردند، پس از ورود به کرمانشاه از مرکز تکثیر و نگهداری حیوانات آزمایشگاهی، دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM) و روند پیشرفت پروژه COLD ROOM بازدید کرد.

♻ دکتر ملک زاده در ادامه همچنین از  clean room مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه بازدید کرد

🔘این مرکز به عنوان دومین کلین روم دانشگاهی کشور مجوز GMP سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت را دریافت نموده است و شش داروی پرامی پکسول، دونپزیل هیدروکلراید، تامسولوزین و الانزاپین در این مرکز تولید و عرضه می گردد.

🔘معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ضمن بازدید از روند تولید دارو در این مرکز، طرح توسعه این مرکز از سوی ایشان مورد تایید و حمایت قرار گرفت.