کسب موفقیتی دیگر در حوزه تحقیقات بالینی برای دانشگاه

معاون تحقیقات و فناوری از موفقیت واحدهای توسعه تحقیقات بالینی در سطح کشور خبر داد.

پروفسور فرید نجفی در خصوص رتبه بندی واحد های توسعه تحقیقات بالینی گفت: بر اساس آخرین ارزشیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان امام خمینی (ره) با همکاری بیمارستان محمد کرمانشاهی موفق به کسب رتبه دوم در بین دانشگاه های تیپ دو کشوری شده است.

دکتر نجفی در خصوص رتبه واحد توسعه تحقیقات بالینی امام رضا (ع) اضافه کرد: در این رتبه بندی بیمارستان امام رضا(ع) نیز موفق به کسب رتبه پنجم در بین دانشگاه های تیپ دو کشوری شده است. .

وی ضمن تقدیر و تشکر از کلیه همکارانی که در کسب این موفقیت سهیم بوده اند افزود: کسب این موفقیت را به ریاست دانشگاه، روسای بیمارستانهای امام خمینی (ره)، محمد کرمانشاهی و امام رضا (ع) و همچنین روسای واحدهای توسعه تحقیقات بالینی و محققین دانشگاه تبریک عرض می نمایم.

۱۰ تیر ۱۳۹۸ ۱۲:۴۸