شورای مدیران فناوری دانشگاه تشکیل شد.

جلسه شورای مدیران فناوری دانشگاه روز سه شنبه 7م خرداد در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.

در این جلسه که با حضور نمایندگان توسعه فناوری دانشکده ها، مدیریت ارتباط با صنعت، مدیریت دفتر مالکیت فکری، معاون مرکز رشد و مدیر توسعه فناوری در حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید، عملکرد دانشگاه در حوزه فناوری در سال های اخیر مورد ارزیابی قرار گرفته و در رابطه با مسیر پیش رو مشورت پرداختند.

در انتهای جلسه پروفسور نجفی بر توجه مدیران به توسعه شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه، مقوله دریافت استاندارد های بین المللی و توسعه صادرات تاکید کرد.
همچنین پیشنهادهایی در رابطه با راه اندازی دفتر تحقیق و توسعه صنعت دانشگاه و همچنین ساز و کار ثبت ایده دانشگاه ارائه شد.