بازدید تیم ارزیاب معاونت تحقیقات و فناوری وزارت از روند برگزاری بیستمین کنگره دانشجویی کشور

دکتر مسعود امانلو دبیر کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی و تیم ارزیاب معاونت تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز شنبه 14 ام اردیبهشت ماه از روند برگزاری کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور بازدید بعمل آورد.

این تیم ارزیاب ضمن بازدید از خوابگاه دانشجویی بوستان، دانشگاه رازی کرمانشاه، دبیرخانه بیستمین کنگره در معاونت تحقیقات و فناوری و همچنین دانشکده داروسازی امکانات این مکان ها را مورد ارزیابی قرار داد.

پس از بازدید بعمل آمده از مکان های یادشده در نشستی مشترک با حضور تیم ارزیاب معاونت تحقیقات و فناوری وزارت، پروفسور نجفی و تیم اجرایی کنگره اقدامات صورت گرفته توسط کمیته تحقیقات دانشجویی پرزنت شد.

لازم به ذکر است بیستمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور به میزبانی کرمانشاه در تاریخ های 5 الی 8 شهریور برگزار خواهد شد.