معاون تحقیقات و فناوری:تسهیلات تجاری سازی 1 میلیارد ریالی به شرکت های فناور استان اعطا می گردد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از اعطای تسهیلات تجاری سازی به شرکت های فناور استان تا مبلغ یک میلیارد ریال خبر داد.

دکتر فرید نجفی اعلام کرد: بنا به موافقت بعمل آمده میان پارک علم و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جهموری به شرکت های فناور جهت تجاری سازی و تولید محصول تسهیلات 1 میلیارد ریالی اعطا می گردد.
دکتر نجفی در خصوص نحوه پرداخت و بازپرداخت این تسهیلات گفت: این تسهیلات در سه مرحله پرداخت و باز پرداخت آن با احتساب سه ماه تنفس، 21 ماهه می باشد.

وی افزود: شرکت های عضو مرکز رشد فناوری سلامت که متقاضی دریافت این تسهیلات می باشند می توانند درخواست خود را تا تاریخ 4 اردیبهشت به مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه تحویل دهند.