پردیس فناوری سلامت در استان کرمانشاه راه اندازی می شود.

در راستای هم افزایی دستگاه های مسئول در حوزه فناوری، پارک علم و فناوری استان کرمانشاه و مدیریت توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی نسبت به راه اندازی پردیس فناوری سلامت استان تفاهم نمودند.

هدف از انعقاد این تفاهم نامه، حمایت کامل تر از واحدهای فناور در حوزه سلامت، تجمیع حمایت های دولتی از این واحدها و بهره برداری از قابلیت های پارک علم و فناوری استان در حوزه سلامت است.
پارک علم و فناوری استان کرمانشاه به عنوان پارک فناوری پیشرو در کشور، جهت راه اندازی پردیس سلامت اقدام نموده است. پیرو این تفاهم نامه، هسته ها و شرکت هایی که قصد فعالیت فناورانه در حوزه سلامت را دارند، پس از آنکه عضو پردیس سلامت شوند می‌توانند از بسترهای حمایتی موجود در پارک علم و فناوری و مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بصورت هم زمان بهره مند گردند.