نشست صمیمی معاون تحقیقات و فناوری با اعضای هیأت علمی پژوهشی مراکز تحقیقاتی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر نجفی ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید و تشکر از زحمات اعضای محترم هیات علمی پژوهشی به نقش این عزیزان بعنوان موتور محرکه ی پژوهش دانشگاه و پیشرفت علمی کشور اشاره کردند و فرمودند از آنجائیکه وزنه ی علمی هر دانشگاهی با اعضای هیات علمی آن سنجیده میشود و تحقیقات پایه اصلی علم دردانشگاههاست، لذا انتظار می رود اعضای هیات علمی پژوهشی با جدیت نسبت به تحقق انتظارات معاونت تحقیقات و فناوری و افزایش تعاملات و همکاری با مراکز تحقیقاتی محل خدمت خود اقدام نمایند.

در ادامه مدیر امور پژوهشی دانشگاه گزارشی از وضعیت فعالیتهای پژوهشی مراکز تحقیقاتی و کارنامه ی پژوهشی افراد ارائه نمودند و سرپرست محترم امور هیات علمی دانشگاه نیز به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ دادند.

نشست با اعضای هیات علمی پژوهشی