درخشش فناوران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اولین استارت آپ SME استان

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از درخشش فناوران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اولین استارت آپ SME استان خبرداد.

دکتر نجفی با بیان اینکه در اولین رویداد استارت آپ SME استان کرمانشاه، استارت آپ ها و ایده های مختلف به رقابت پرداختند که در هر بخش سه برگزیده انتخاب شد گفت: علی رغم حضور محدود فناوران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این رویداد با درخشش دانشگاه همراه بود به نحوی که در هر بخش یک برگزیده به این همکاران اختصاص داشت.

وی اظهار داشت: طی این رویداد در نهایت ایده "فرمولاسیون فرآورده دارویی ماینوکسیدیل موضعی با پایه آبی" در رقابت ایده ها از سوی خانم دکتر شهلا میرزایی و خانم اسفندیاری، دانشجوی دانشکده داروسازی انتخاب شد

دکتر نجفی افزود: در رقابت استارت آپ ها نیز طرح "تولید سنسور پوشیدنی اندازه گیری بیلی روبین" ارائه شده از سوی دکتر کامبیز ورمیرا مورد پذیرش داوران قرار گرفت.

گفتنی است استارت‌آپ رویدادی است که در جست‌وجوی یک الگوی کسب‌وکار موفق است که تکرارپذیر و مقیاس‌پذیر باشد که در این رویداد، ایده ها و کسب و کارهای جدید مطرح شده و در مقابل سرمایه گذاران و شتاب دهند ها در رابطه با پیشبرد این ایده ها مشارکت می کنند.