نتایج ارزشیابی مراکز تحقیقاتی در حضور رییس دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

نشست روسا و معاونین مراکز تحقیقاتی، رییس و معاون پژوهشکده فناوری سلامت و معاون تحقیقات و فناوری با رییس دانشگاه

در نشستی که امروز سه شنبه 16 بهمن در دفتر ریاست دانشگاه با حضور  روسا و معاونین مراکز تحقیقاتی، رییس و معاون پژوهشکده فناوری سلامت و معاون تحقیقات و فناوری با رییس دانشگاه برگزار گردید، نتایج ارزشیابی پژوهشی مراکز تحقیقاتی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

معاون تحقیقات و فناوری ضمن تقدیر و تشکر از حضور روسا و معاونین مراکز تحقیقاتی از همدلی و همکاری صمیمانه اعضای مراکز تحقیقاتی خبر داد

دکتر نجفی گفت: این موضوع موجب اعتلای حوزه پژوهش در دانشگاه شده است.

وی اضافه نمود در این جلسه ماه عسل عملکرد یکساله مراکز مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.

بعد از ارائه نتایج ارزشیابی پژوهشی مراکز توسط مدیر پژوهش دانشگاه رییس دانشگاه ضمن ابراز خشنودی از برگزاری این چنین جلساتی مطالبی را در خصوص نتایج بدست آمده عنوان نمودند.

💢دکتر مرادی رییس دانشگاه همچنین به موضوعات زیر اشاره کرد🔻🔻

🔹امیدوارم با ثبت پژوهشکده سوم و پژوهشگاه به سمت دانشگاههای پیشرو در پژوهش گام برداریم.

🔹وجود مراکز تحقیقاتی موجب شده محققین ، پژوهش های خود را در چارچوب مشخص و هدفمند در این مراکز انجام دهند و از پراکنده کاری جلوگیری شود.

در پایان روسای مراکزتحقیقاتی مشکلات خود را با معاون تحقیقات و فناوری در میان گذاشتند.