کارگاه دو روزه آموزش پیشرفته مالکیت فکری توسط مرکز رشد و با همکاری کانون پتنت ایران برگزار گردید.

مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه با همکاری کانون پتنت ایران کارگاه دو روزه آموزش پیشرفته مالکیت فکری را در سطح اعضای هیئت علمی، دانشجویان و سایر گروه های فعال در حوزه اختراعات در تاریخ 2-1 آبان ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (سالن بوستان) برگزار نمود.

در پایان مراسم، آزمون پایان دوره کارگاه برگزار گردید که نام برگزیدگان جهت صدور گواهی گذراندن کارگاه اعلام خواهد شد. همچنین طی نظرسنجی صورت گرفته، رضایت مندی کلی شرکت کنندگان از کیفیت برگزاری این دوره آموزشی نزدیک به 98% اعلام گردید. جزییات نظر سنجی صورت گرفته در نمودار پایین آورده شده است. به علاوه در نظر سنجی صورت گرفته در رابطه با عملکرد مدرس کارگاه سرکار خانم مهندس امین‌لو، بیش از 99% رضایتمندی نسبت به مولفه های مختلف کیفیت تدریس ایشان ابراز گردید.

خبر تکمیلی را می توانید در پورتال مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه مشاهده نمایید.

تصاویر مربوط به استقبال گسترده اساتید و دانشجویان:

دانلود

فایل های آموزشی ارائه شده در کارگاه