پروفسور غلامرضا بهرامی به عنوان رئیس پژوهشکده ی فناوری سلامت دانشگاه منصوب شد.

طی ابلاغی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،پروفسور غلامرضا بهرامی به عنوان رئیس پژوهشکده ی فناوری سلامت دانشگاه منصوب شد.

پروفسور بهرامی از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه است که فارغ التحصیل دکتری داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال 1367 و ph.D رشته فارماکولوژی در سال 1371 می باشد.

از سوابق کاری ایشان می توان به 2 سال مدیریت پژوهشی و 3 سال معاونت پژوهشی دانشگاه و نیز 8 سال ریاست دانشکده داروسازی دانشگاه اشاره کرد.

استاد دکتر بهرامی عضو هیت تحریه open Access JournaL,Libertas Lipid insights-Academica و مجله  فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران و سردبیر JournaL of Reports in Pharmaceutical Sciences است و سالهای متمادی به عنوان پژوهشگر نمونه و استاد نمونه دانشگاه منتخب شده است.

گفتنی است پژوهشکده فناوری سلامت اولین پژوهشکده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.