آغاز نشستهای حوزه تحقیقات و فناوری با گروه های بالینی

نشستهای حوزه تحقیقات و فناوری با گروههای بالینی با همکاری دانشکده پزشکی و بیمارستانهای آموزشی از دوشنبه همین هفته(23مهر) در بیمارستان امام رضا(ع) آغاز می شود.

این نشستها به منظور بررسی مشکلات تحقیقات و فناوری در حوزه بالینی و ارتقا جایگاه پژوهش و حمایت از اینگونه تحقیقات صورت میگیرد.

در این نشستها سعی میگردد با حمایت از این گروهها در راستای انجام تحقیقاتی نظیر مرور سیستماتیک، نوشتن مقالات مرتبط با بار بیماریها از یکسو و استفاده مناسب از منابع کتابخانه ای و پایگاههای داده ها و اطلاعات تسهیل و ترغیب گردد.

همچنین بحثهای مرتبط با چگونگی استفاده از توان دانشگاه و گروههای بالینی در حوزه فناوری نیز مطرح میگردد.