گرنت دعوت به همکاری تحقیقاتی

قابل توجه فارغ التحصیلان ارشد و دکترای رشته های اپیدمیولوژی، آمار حیاتی، اقتصاد سلامت، پرستاری،پیراپزشکی و سایر رشته های آشنا به نظام سلامت

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای گسترش تحقیقات در حوزه علوم بالینی از میان فارغ التحصیلان رشته های مورد اشاره ویا سایررشته های ذیربط بر اساس رزومه تحقیقاتی این افراد در قالب " گرنت دعوت به همکاری تحقیقاتی " همکار پژوهشی ( پژوهشیار ) می پذیرد. افراد واجد شرایط می توانند رزومه تحصیلی خود را تا تاریخ 97/7/24 به آدرس ایمیل research_it@kums.ac.ir  ارسال نمایند.

لازم به ذکر است که افراد پذیرفته شده هیچگونه رابطه استخدامی با دانشگاه نخواهند داشت.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند در روز های کاری و در ساعت 10-9 با شماره تلفن 38360014 آقای حمزه ای تماس حاصل نمایند.