نگارش پروپوزال استاندارد در پژوهش های بالینی

نگارش پروپوزال استاندارد در پژوهش های بالینی، اپیدمیولوژیک، خدمات/سیاست گذاری/ اقتصاد سلامت مطابق الگوی انستیتوی ملی سلامت آمریکا NIH

استاد مدعو: دکتر علی میرزازاده، استادیار دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF)
دکتر ماندانا اعرابی، عضو هیأت علمی دانشگاه کرنل نیویورک

مباحث کارگاه: کارگاه با معرفی استانداردهای لازم برای نگارش یک پروپوزال‌ برای انستیتوی ملی سلامت شروع می‌شود و در ادامه شرکت کنندگان کارگاه با انجام کار گروهی به تکمیل پروپوزال خود می‌پردازند. برای کسب اطلاعات بیشتر به فایل معرفی کارگاه مراجعه کنید.

مخاطبان: گروه‌های تحقیقاتی شامل محقق اصلی (PI)، همکاران طرح و یک نفر متدولوژیست (برای مثال یک نفر اپیدمیولوژیست یا متخصص آمار).

زمان: هشتم لغایت دهم خردادماه 139۵ (از ساعت 8:00 لغایت 17:00)

ظرفیت: گروه‌های 3 الی 5 نفره که پروپوزال ایده تحقیقاتی خود را آماده و طبق فرمت اعلام شده در فایل معرفی کارگاه به همراه فرم ثبت نام و رزومه افراد گروه ارسال نموده‌اند (انتخاب گروه‌ها بر اساس پروپوزال ارسالی و سوابق تیم معرفی شده صورت می‌گیرد. بدیهی است عدم ارسال مدارک مطابق فرمت اعلام شده منجر به عدم بررسی درخواست شرکت در کارگاه خواهد شد).

گواهی شرکت: به شرکت‌کنندگانی که سه روز کامل کارگاه شرکت داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه که به امضای مقام مسؤول مؤسسه بین‌المللی سفیر، رئیس مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران و استاد کارگاه رسیده است، دریافت خواهند کرد.

هزینه: رایگان- از آنجایی که جهت شرکت در کارگاه هزینه‌ای دریافت نمی‌شود، پذیرش فرد به عنوان شرکت کننده به عنوان گرنت در نظر گرفته می‌شود و حضور پذیرفته شدگان در تمامی ساعات کارگاه الزامی است.

مهلت ارسال مدارک: سه شنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۶ بعدازظهر. ارسال مدارک فقط به صورت الکترونیک و از طریق آدرس nimadiran@gmail.com امکان‌پذیر است.

شرایط کارگاه:در صورت پذیرش پروپوزال ارسالی، حضور حداقل سه نفر (شامل PI و متدولوژیست) و حداکثر پنج نفر از هر گروه تحقیقاتی در کارگاه الزامی است. برگزیدگان از طریق نامه الکترونیک و تلفن تا تاریخ 2۹ اردیبهشت‌ماه مطلع خواهند شد . عدم دریافت نامه الکترونیک و تماس تلفنی به معنای عدم انتخاب ثبت‌نام کننده است.

مکان کارگاه: تهران- جزئیات آن متعاقبا اعلام می‌شود.

اطلاعات بیشتر