کارگاه آموزشی یک روزه طراحی و آنالیز Complex survey

به استحضار می رساند موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD) در نظر دارد کارگاه آموزشی یک روزه "طراحی و آنالیز Complex survey"  را با هدف معرفی مفاهیم و روش های تحلیلی مورد استفاده در طراحی و آنالیز complex population health survey با مشخصات زیر برگزار کند:

استاد مدعو: دکتر گودرز دانایی، استادیار دانشگاه Harvard TH Chan School of Public Health آمریکا
مباحث کارگاه: کارگاه به صورت کار عملی تمام وقت و در یک لابراتوار کامپیوتری برگزار می‌شود.
مخاطبان: اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان پسادکترا
شرایط متقاضیان: شرکت کنندگان باید دارای دانش پایه اپیدمیولوژی ( اندازگیری فراوانی بیماری‌ها و اثرات آن، طراحی مطالعه)، آمارحیاتی (شامل تغییرپذیری نمونه‌گیری، ارزیابی میانگین و خطای استاندارد) و همچنین دانش کار با نرم‌افزار Stata باشند.
زمان: : سه دوره کارگاه یک روزه در تاریخ‌های 21، 22 و 23 دسامبر 2015 برابر با 30 آذرماه، 1 و ۲ دی ماه ۱۳۹۴
 ثبت‌نام: برای ثبت نام کلیک کنید

مهلت ثبت نام:فرم ثبت‌نام ساعت ۹:00 صبح روز پنجشنبه ۲۶ آذرماه 1394 غیرفعال خواهد شد.

وب سایت

کارگاه یک روزه